Maroc, 10 septembrie 2012. Banca Marocana de Comert Exterior (BMCE Bank) a primit la inceputul acestei luni certificarea ISO 9001:2008 de la organismul de certificare ISO Bureau Veritas pentru activitatea sa de gestionare a proceselor de audit intern. Raportul de audit a fost incheiat cu zero neconformitati, potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii de banca.

Aceasta certificare ISO 9001 consolideaza pozitia ocupata de BMCE Bank, care a devenit astfel prima banca din Maroc si din regiune al carei domeniul de certificare acopera activitatile de audit intern. Certificarea ISO constituie si o recunoastere a faptului ca institutia respecta practicile si standardele internationale.

Rodul a doi ani de munca si de colaborare intre entitatile bancii, procesul de certificare s-a axat pe activitatile asociate auditului filialelor si auditului riscului de piata al creditelor operationale si informatice. Recenta certificare are ca scop garantarea si imbunatatirea sistemului de management al calitatii, pastrarea excelentei in managementul auditurilor interne si inculcarea unei dinamici de imbunatatire continua.

Certificarea ISO 9001 se inscrie in cadrul angajamentului asumat de BMCE Bank, acela de a elabora si de a aplica masuri de imbunatatire a performantei si a serviciilor oferite tuturor clientilor si membrilor grupului.

Pana acum, BCME Maroc si-a certificat mai multe departamente si activitati conform standardului international al calitatii publicat de Organizatia Internationala pentru Standardizare, printre care serviciile financiare externe, serviciile bancare electronice, titlurile, credite acordate persoanelor fizice, finantarile de proiecte, recuperarea creantelor in contencios, managementul resurselor umane si altele. Pentru informatii suplimentare, vizitati www.bmcebank.ma.

VN:F [1.9.21_1169]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)